vineri, 17 aprilie 2009

Smoke 3g




Smoke este recunoscut ca fiind unul din cele mai puternice produse de pe piata din gama Aromatherapy Incense, pe baza de plante naturale, apreciate in general pentru efectele lor psihoactive, relaxante si euforice cum ar fi Erythrina, Aesculus, Cinnamomum si Verbascum genuses.

Magia acestui produs consta atat in timpul scurt in care efectele dorite isi fac simtita prezenta, cat si in intensitatea ridicata a acestora. Toate plantele din compozitia acestui produs sunt in conformitate cu legislatia din Romania.

NU se reomanda utilizarea acestui produs in scopuri banale. Continand plante ce au fost utilizate in special de catre shamani din toate colturile lumii, acest produs poate accentua trasaturi si caractere divine, fiind supranumit si `` Fumul zeilor ``

Smoke nu contine tutun, T.H.C. sau alte substante nocive pentru organismul uman. Producatorul nu recomanda fumarea acestui produs deoarece poate crea senzatii similare sau chiar mai puternice decat cele oferite de plantele cu un continut ridicat de T.H.C.

Smoke poate fi utilizat prin ardere ca Aromatherapy Incence Blend

Produsul este disponibil doar in varianta de 3g. A se folosi cu responsabilitate.

Acest produs nu are valoare medicala atestata, deci nu poate fi folosit drept medicament, inlocuitor sau supliment alimentar. Prin urmare, nu este recomandat pentru consumul uman!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Magazinul de Vise Bucuresti Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template